1 מערבבים את הקמח, המים והסוכר בקערה ולשים 4 דקות במיקסר עם וו לישה (או 8 דקות בלישה ידנית), עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש עוד 3 דקות, עד שהשמן נטמע.
2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כחצי שעה או עד להכפלת הנפח.
3 מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים. יוצרים מכל אחד מהם גליל וסוגרים לטבעת.
4 מרססים או מברישים כל בייגל במים ומצפים בשפע ציפוי. מניחים בתבנית ומתפיחים עוד 20 דקות לפחות, או עד שהבייגלים מתעגלים מחדש. בינתיים מחממים תנור ל-250 מעלות.
5 אופים כרבע שעה, או עד שהבייגלים אפויים כהלכה (כולל התחתית). מצננים לחלוטין ומגישים.