1 קוצצים את השוקולד הלבן ושמים בקערה.
2 מוסיפים קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מוסיפים מלח וקוקוס ומערבבים היטב.
4 מצננים את התערובת במשך 30-40 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת.
5 מגלגלים לכדורים, מצפים בקוקוס קלוי ומגישים.
* הטראפלס נשמרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.
* אפשר לקשט באגוזים קצוצים במקום קוקוס קלוי.
>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בפעם הקודמת הכנו עוגיות חמאה קלאסיות