המצרכים (12 מנות):למאפינס (תבנית שקעים של 12 יחידות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית השקעים בעטרות נייר (מנג'טים). 2 טורפים בקערה את הביצים, השמנת, הווניל, הסוכר, המייפל, הקינמון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד לאחידות. 4 יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים אותם כמעט עד שפתם. 5 מפזרים את האגוזים על הבלילה. 6 אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים את המאפינס לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים (מומלץ להגיש את המאפינס חמימים מעט או בטמפרטורת החדר). * ניתן לשמור את המאפינס בין 4 ל-5 ימים בכלי אטום, או להקפיא אותם לתקופה של עד חודש. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |