המצרכים :לתבנית בקוטר 22 ס"מ או אינגליש קייק גדולה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה. 3 מקציפים את הביצים בשלמותן במשך 3-4 דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות לקציפה סמיכה. 4 מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים לאט לאט את השמן והמיץ, קליפת התפוז, הווניל והמלח. 5 מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה. 6 יוצקים לתבנית ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מוציאים ומניחים על רשת לצינון. 7 הופכים את התבנית ומחלצים את העוגה. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() |