1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2 מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.
3 מקציפים את הביצים בשלמותן במשך 3-4 דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות לקציפה סמיכה.
4 מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים לאט לאט את השמן והמיץ, קליפת התפוז, הווניל והמלח.
5 מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה.
6 יוצקים לתבנית ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מוציאים ומניחים על רשת לצינון.
7 הופכים את התבנית ומחלצים את העוגה. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.