1 לשים יחד בקערה את הקמח, המים, הביצה, הסוכר והשמן עד לקבלת בצק אחיד.
2 מוסיפים את המלח, הזיתים ועלי הזעתר וממשיכים ללוש עוד כ-5-6 דקות עד שהבצק מרגיש אלסטי ונעים למגע.
3 מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומניחים לו לתפוח כשעה.
4 מחלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים, מכסים בניילון ומניחים להם לנוח עוד כחצי שעה.
5 מעצבים את כדורי הבצק לנקניקים וקולעים מהם שתי חלות (3 נקניקים לכל אחת). מעבירים לנייר אפייה ומתפיחים כשעה.
6 טורפים את הביצה עם מעט מים ועלי הזעתר, ומורחים את החלות היטב.
7 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים את החלות כ-30 דקות.
>> לעוד מתכונים חמים מהתנור
>> מתכונים לפורים