לחמניות גבינות צהובותתנו לארז קומרובסקי קמח וכמה גבינות טובות, צאו לסיבוב וחזרו אחרי כמה שעות (לא הרבה). מה קיבלתם? לחמניות חמות, רכות וטעימות למות, עם שלל גבינות בפנים (וקצת למעלה). כן, אין ספק שצריך לעשות את זה יותר |
המצרכים (40 מנות):
להברשה:
אופן ההכנה:1 לשים את הקמח עם המים והחלמונים עד שהבצק מתאחד. 2 מוסיפים את המלח והגבינות החתוכות לקוביות וממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כ-45 דקות. 3 מחלקים את הבצק ל-40 כדורים ומסדרים באופן מרווח על תבניות מרופדות בנייר אפייה. מתפיחים עוד 45 דקות. 4 מורחים את הלחמניות בביצה המדוללת ומפזרים את הגבינה המגוררת. 5 מחממים תנור ל-220 מעלות כ-15 דקות, עד שהלחמניות מוכנות וצבען משתנה.
מקרא:
![]() ![]() |