לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 לשים את הקמח עם המים והחלמונים עד שהבצק מתאחד.
2 מוסיפים את המלח והגבינות החתוכות לקוביות וממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כ-45 דקות.
3 מחלקים את הבצק ל-40 כדורים ומסדרים באופן מרווח על תבניות מרופדות בנייר אפייה. מתפיחים עוד 45 דקות.
4 מורחים את הלחמניות בביצה המדוללת ומפזרים את הגבינה המגוררת.
5 מחממים תנור ל-220 מעלות כ-15 דקות, עד שהלחמניות מוכנות וצבען משתנה.
>> בשבוע שעבר הכנו מאפה פטריות קליל
פתח הכל סגור הכל