המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 טורפים את החמאה הרכה עם הסוכר כ-3 דקות. מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת הלימון והביצים (אחת אחת). 3 מקפלים פנימה בעדינות את הפולנטה ואבקת השקדים: מוסיפים שליש מהכמות, מערבבים בתנועות קיפול, מוסיפים שליש נוסף וכן הלאה. עם השליש האחרון מוסיפים גם את אבקת האפייה וקורט מלח. 4 מעבירים לתבנית כיכר שתחתיתה רופדה בנייר אפייה ואופים כ-45 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי בטמפרטורת החדר. אפשר לקשט עם אבקת סוכר. >> בשבוע שעבר הכנו לחם אגוזים מקמח מלא>> נשאר קמח תירס? נסו פולנטה עם פטריות מוקפצות |