המצרכים (20 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה גדולה את הביצה, הסוכר, השמנת החמוצה, הווניל, המלח והרום לתערובת אחידה. 2 מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. 3 מחממים שמן בסיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 170 מעלות (מומלץ להשתמש במדחום. אם אין – טובלים ידית של כף עץ בשמן. אם נוצרות סביבה בועיות קטנטנות – השמן בטמפרטורה מתאימה). 4 יוצרים תלוליות בצק בינוניות בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפות, ומטגנים במשך 3-4 דקות או עד שהסופגניות תפוחות וזהובות (מנמיכים ללהבה בינונית כדי שהשמן לא יהיה חם מדי). 5 מעבירים את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. 6 מגישים חם עם סירופ מייפל. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות פריכות של וניל וקינמון>> עוד מתכונים לסופגניות>> ומתכונים ללביבות |