לחמניות גבינה, בזיליקום ועגבניות מיובשותיש שילובים שתמיד עובדים - עגבניות, בזיליקום וגבינה מככבים ביחד בקישים, פשטידות, פיצה ואפילו סלטים. אבל מה לעשות שלנו תמיד הכי בא לחמניות? המתכון הזה הוא בשבילנו, מושלם לאירוח וסתם ככה לנשנוש כללי
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 26/05/15 11:20
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 בקערה גדולה מערבבים יחד גבינה לבנה, גבינה צהובה, שמנת חמוצה, שמן, ביצה, שום כתוש, מלח וצ'ילי עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, עגבניות מיובשות ובזיליקום ומערבבים רק עד שאחיד. 4 מעבירים את התערובת לתבנית שקעים משומנת מסיליקון וממלאים כמעט עד שפת השקעים. מקשטים במעט גרעיני דלעת. 5 אופים במשך 25-30 דקות או עד שהלחמניות תפוחות, זהובות ויציבות. 6 מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגת גבינה קרה באמת>> ואם תמיד חלמתם לעבוד עם בצק סוכר אבל חששתם לנסות - זה המתכון בשבילכם |