1 מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
2 הרוטב: מתבלים את הבצלים וחזה העוף במעט שמן זית, מלח, פלפל שחור ופפריקה מעושנת. צולים אותם ביחד במעט שמן זית על אש בינונית במחבת גריל או מחבת יצוקה כבדה 8-10 דקות, עד שחזה העוף מוכן ושחום מכל צדדיו והבצלים מקורמלים (לאחר 4-5 דקות, כשצד אחד של החזה מושחם כהלכה, הופכים ומניחים לו להיצלות בצדו השני).
3 פורסים את חזה העוף לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
4 מערבבים את הפסטה עם חזה העוף והבצלים, מוסיפים עוד שמן זית, מלח, צ'ילי חריף ופטרוזיליה ומגישים.
* המנה טעימה חמה או בטמפרטורת החדר.
>> בפעם שעברה הכנו פסטה נהדרת עם אספרגוס וירוקים