פסטה פנה עם ריקוטה וחציליםחצילים אפויים, עגבניות וגבינה אוטומטית זורקים אותנו לכיוונים של לזניה או מוסקה, שאנחנו אוהבים עד מאוד אבל למי יש זמן. לכן כל כך שמחנו לגלות את השילוב המנצח הזה במתכון פסטה קליל וטעים, שכל כולו חצי שעה
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 18/09/16 07:39
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מסדרים את קוביות החציל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתבלים במעט מלח ופלפל. מזלפים שמן זית ואופים ב-200 מעלות כרבע שעה, או עד שקוביות החצילים משחימות והן רכות למגע. 2 בינתיים מטגנים את הבצל כ-4 דקות, להזהבה. מוסיפים את שיני השום לעוד דקה ואז את העגבניות המרוסקות. מבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים את החצילים האפויים לרוטב כך שהוא יעטוף אותם היטב. 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (דואגים שלא תתבשל יתר על המידה). 4 שופכים את רוטב העגבניות על הפסטה החמה, מניחים מהריקוטה מעל ומקשטים בעלי בזיליקום. >> בשבוע שעבר הכנו אטריות ביצים עם חזה עוף ובצל מקורמל >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה |