1 אופים את הדלורית בתנור, מכוסה בנייר כסף, עד שהיא מתרככת לחלוטין (כחצי שעה) ומניחים בצד.
2 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
3 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, מוסיפים את שיני השום ומטגנים כדקה. מוסיפים את השמנת המתוקה, התימין, המלח והפלפל, ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
4 חותכים את הדלורית לחתיכות גסות, מוסיפים למחבת וממשיכים לבשל עוד כ-4 דקות עד להסמכת הרוטב (אם חסר רוטב מוסיפים עוד שמנת ומלח).
5 שופכים את הרוטב על הפסטה ומגישים עם המון פרמזן מגורר.
>> בפעם שעברה תקתקנו פאד תאי לעצלנים
>> והנה עוד מתכוני פסטות