המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת רחבה ומוסיפים את השמן. מטגנים את שני סוגי הבצל והפלפל עד שהבצלים מזהיבים. 2 מוסיפים את הבשר, השום, הג'ינג'ר והצ'ילי, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו (אם משתמשים ברצועות סטייק מטגנים אותן עד השחמה). 3 מוסיפים רוטב סויה, מירין ושמן שומשום ומבשלים כדקה נוספת לספיגת טעמים. 4 מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים. 5 מוסיפים את האטריות לסיר, מערבבים, מפזרים מעל את זרעי השומשום ומגישים חם.
מקרא:
![]() ![]() |