1 משרים את אטריות האורז במים קרים עד לריכוך (בערך חצי שעה).
2 בסיר עם תחתית עבה או בווק מטגנים על אש גבוהה את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את השום והגזר ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
3 מוסיפים את כל שאר הירקות, הטופו והביצים ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים עוד כ-3 דקות.
5 מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב, מקשטים בבוטנים ובבצל הירוק ומגישים עם מעט כוסברה מעל ופלחי ליים בצד.
>> בשבוע שעבר תקתקנו פסטה ברוטב אפונה וזמן זית
>> והנה עוד מתכוני פסטות