המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים סיר עם בערך מחצית מהשמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים בשר טחון ומאדים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו. 2 מוסיפים שום ומטגנים עד שניחוחו מורגש. 3 במחבת נפרדת מטגנים ביתרת השמן את החצילים והקישואים עד להזהבה. אם צריך, מוסיפים עוד קצת שמן. מוסיפים את הירקות לסיר עם הבשר הטחון. 4 מוסיפים יין אדום ומבשלים עד שהיין כמעט מתאדה לחלוטין. >> בפעם שעברה הכנו פסטה עם כרישה, עגבניות וקשקבל 5 מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות והתבלינים, ומבשלים כ-10 דקות עד לספיגת הטעמים. 6 במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 7 מסננים את הפסטה ומערבבים היטב עם הרוטב. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם. |