1 מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים שום וצ'ילי, ומבשלים עד שהארומה שלהם מורגשת אך מבלי שישחימו.
2 מוסיפים עגבניות, פילפל צ'ומה ופפריקה, ומבשלים ברתיחה עדינה כ-10 דקות עד לספיגת טעמים.
3 מוסיפים את הפסטה שבושלה מראש ומערבבים פנימה.
4 יוצרים גומות ושוברים לתוכן את הביצים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שחלבון הביצה נקרש.
5 לפני ההגשה מפזרים מעל כוסברה ופטרוזיליה טריים.
>> בפעם שעברה הכנו פסטה עם גוואקמולי. וזה פצצה