1 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
2 במחבת כבדה מטגנים את השום עם מעט שמן הזית עד להזהבה ומתבלים בפלפל שחור.
3 חותכים כס"מ מהבסיס של כל גבעול אספרגוס, ולאחר מכן חותכים את כל הגבעולים באמצע לשניים.
4 חולטים את האספרגוס החצויים בסיר עם מים רותחים ומלח עד שצבעם הופך לירוק זרחני.
5 מוסיפים את האספרגוס לשמן הזית והשום ושופכים הכל על הפסטה החמה.
6 מוסיפים את עליי הבייבי ומערבבים היטב. מזלפים מעל מעט שמן זית טרי, מוסיפים קצת מלח גס ומגישים חם.
כמה מהיר, ככה טעים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
>> הנה עוד המון מתכונים מהירים ובריאים