פסטה ברוטב אפונה ושמן זיתקשה לכם להתניע את השבוע? אנחנו מבינים, גם לנו. הפתרון שלנו: ארוחת ערב אחת מהירה וסופר מנחמת, עם פסטה פרפרים ופסטו שעשוי בכלל מאפונה. תנסו, ותספרו לנו איך היה![]()
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את האפונה, שמן הזית, השום והצנוברים. מתבלים במלח ופלפל שחור. 2 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ומסננים. 3 מערבבים היטב את הפסטה החמה והפסטו, מקשטים במעט אפונים ומגישים חם עם פרמזן.
מקרא:
![]() ![]() |