1 לעוף: מחממים מחבת גדולה היטב. מוסיפים שמן זית ומחממים עוד. מוסיפים את רצועות העוף, הדג או הטופו מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקפיצים על להבה גבוהה עד השחמה. מוציאים את העוף ומניחים בצד.
2 לרוטב: מוסיפים למחבת את האנשובי ומטגנים על להבה בינונית תוך ערבוב עד שהאנשובי נמס. מעבירים לקערה. מוסיפים שום, ביצים, חלמונים ופלפל שחור גרוס.
3 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. מסננים חזרה לסיר הבישול.
4 מוסיפים את רצועות העוף המושחמות ויוצקים על הכל בעוד הפסטה חמה את בלילת הביצים. מערבבים בעדינות.
5 להגשה: מעבירים את הפסטה לכלי הגשה וסוחטים מעל מיץ לימון טרי. אפשר להגיש עם פירורי לחם מטוגנים: מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים פירורי לחם ושום ומטגנים תוך ערבוב מפעם לפעם עד הזהבה. מגישים על הפסטה.
>> בפעם שעברה הכנו מאפינס פסטה אישיים