המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הנקניקיות הצמחיות עד השחמה. מוסיפים בצל, גזר, סלרי וצ'ילי ומטגנים עד להזהבה עדינה. מוסיפים שום, עגבניות מרוסקות ושעועית, מרווה (או תימין או עלה דפנה), ציר עוף או ירקות ואם הלכתם על הגרסה הצמחונית אז גם קליפת פרמזן ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. 2 מסננים החוצה את קליפת גבינת הפרמזן אם הכנסתם, ומוסיפים את הפסטה, ללא בישול מקדים. מניחים לפסטה להתבשל בתוך המרק עד שהיא מבושלת והמרק מסמיך. אם התאדו יותר מדי נוזלים, מוסיפים עוד ציר, עד לקבלת סמיכות של מרק סמיך. 3 מגישים מיד מהביל, אפשר עם עוד גבינת פרמזן מגוררת מעל. >> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם טונה, אריסה ולימונים כבושים. יצא פצצה |