1 מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את הבצל 2-3 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרחי הכרובית ומקפיצים עוד 3 דקות להזהבה. מתבלים בשום, רוזמרין, מלח ופלפל. מוסיפים את העגבניות ומערבבים יחד עוד 2 דקות.
2 מחממים סיר עם הרבה מי מלח ומבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים לערבוב עם הכרובית והעגבניות.
3 משטחים את התערובת בתבנית משומנת.
4 מערבבים את הריקוטה עם השמנת, חצי מכמות הפרמזן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. משטחים על הפסטה.
5 מחממים תנור ל-190 מעלות.
6 מפזרים את יתרת הפרמזן ופירורי הלחם מעל ואופים 25 דקות או עד לבעבוע והזהבה.