מרק עדשים עם חוואייג'תסתכלו רגע החוצה ותגידו אם אתם יכולים לחשוב על יום מתאים מזה למרק עדשים כתומות פיקנטי, מהיר, בריא וקל בטירוף להכנה. עדשים, גזר ותיבול של חוואייג' - יש דברים שפשוט אי אפשר לטעות איתם
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית בסיר גדול ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-4 דקות, רק עד ריכוך. 2 מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים ומערבבים. מוסיפים את המים, העדשים והגזר ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-30 דקות. 3 מוציאים חצי מכמות המרק לכלי נפרד, טוחנים את מה שנשאר בסיר למחית ומחזירים את המרק הלא טחון. 4 מוסיפים את מיץ הלימון, טועמים ומשפרים טעמים. מגישים עם כוסברה קצוצה. >> בשבוע שעבר הכנו אורז חגיגי>> והנה כדורי שוקולד - ללא תוספת סוכר! |