המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. 2 מוסיפים את הבטטות, הגזר וכל התבלינים ומאדים 5-10 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה. 3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים בבעבוע עדין כ-30 דקות, עד שהעדשים מתפוררות והגזר והבטטה רכים לחלוטין. 4 טוחנים את המרק בבלנדר מוט, טועמים ומתקנים תיבול. >> בשבוע שעבר הכנו סלט בורגול וקישואים של נוף>> האם אתם אנשים של סופגניות ריבה פשוטות? |