סלט קוסקוס ועגבניות צלויותתזכרו מה שאנחנו אומרים לכם: הסלט הזה הוא אחת המנות הכי שוות שאפשר להכין בחצי שעה. גם צלוי, גם טרי, גם פחמימה וגם ירק - סלט בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, באדיבות יוצאת "מאסטר שף" מיכל אפשטיין![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה. 2 מכינים את העגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים 10 מהעגבניות החצויות בתבנית (20 חצאים), זולפים 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים 25 דקות, מעבירים לכלי עם כל המיצים שנקוו ומניחים לצינון. 3 מכינים את הרוטב: מערבבים את שאר שמן הזית עם החומץ הבלסמי והשום. 4 מרכיבים את הסלט: מוסיפים לקוסקוס המוכן את העגבניות הצלויות והמיצים שלהן, את חצאי העגבניות הטריות, הבצל, הצ'ילי, עשבי התיבול והצנוברים. מוזגים את הרוטב על הסלט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מקרא:
![]() ![]() |