המצרכים (3 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 חותכים את הקישואים לרצועות דקיקות (הכי נוח לעשות את זה בעזרת קולפן ג'וליינים). 2 מחממים מחבת עם שמן זית, חמאה ושום, מוסיפים את הקישואים ומערבבים דקה-שתיים. מוסיפים מיץ וקליפה של לימון, שמנת מתוקה, מלח ופלפל שחור, מחממים כדקה ומכבים את האש. 3 מבשלים את הספגטי בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים מיד לסיר הרוטב עם 3 כפות ממי הבישול. מערבבים היטב ומוסיפים בזיליקום. 4 מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם מעט פרמזן מגוררת.
מקרא:
![]() ![]() |