1 חותכים את הקישואים לרצועות דקיקות (הכי נוח לעשות את זה בעזרת קולפן ג'וליינים).
2 מחממים מחבת עם שמן זית, חמאה ושום, מוסיפים את הקישואים ומערבבים דקה-שתיים. מוסיפים מיץ וקליפה של לימון, שמנת מתוקה, מלח ופלפל שחור, מחממים כדקה ומכבים את האש.
3 מבשלים את הספגטי בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים מיד לסיר הרוטב עם 3 כפות ממי הבישול. מערבבים היטב ומוסיפים בזיליקום.
4 מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם מעט פרמזן מגוררת.