המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מגרדים את הזוקיני על פומפייה וסוחטים טוב טוב מכל הנוזלים. מאוד חשוב שהבלילה תהיה יבשה. 2 מערבבים את כל חומרי הלביבות. 3 מחממים שמן במחבת רחבה. כשהשמן חם מספיק יוצרים כדורים שטוחים בעזרת כף או בידיים ומכניסים לשמן. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה ומניחים על נייר סופג. 4 מגישים עם שמנת חמוצה. >> בשבוע שעבר הכנו נזיד עדשים שחורות מוצלח ברמות>> והנה חמין צמחוני שאנחנו רוצים לעשות איתו ילד |