המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים לו את שמן הזית. מוסיפים את הבצל, השום, הסלק והדלעת ומערבבים היטב. 2 מוסיפים את העגבנייה, הסלרי, הבזיליקום, הכמון והמלח. מערבבים היטב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש בינונית (עם מכסה) כ-15 דקות, או עד לריכוך מוחלט של הירקות. 4 מצננים מעט, מעבירים לבלנדר או מרסקים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת רוטב אחיד. אם הרוטב סמיך מדי, ניתן להוסיף מים בהדרגה. 5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. 6 מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים.
לאתר של עופרי - ערן הגנן
|