פסטה עם זוקיני צרוב ופסטו ירוקים וקשיומתכון קליל, מרענן וכיפי לפסטה עם זוקיני, שהקטע האמיתי שלו הוא רוטב הפסטו המשגע. אל הבזיליקום מצטרפים עוד שלל ירוקים, ואת הצנוברים מחליפים אגוזי קשיו. חגיגה טבעונית, ובכלל
צילום: אסף רונן, mako אוכל
|
המצרכים :
לפסטו ירוקים וקשיו:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 מעבירים את פרוסות הזוקיני לתבנית עם נייר אפייה. בוזקים מעט שמן זית וצולים כ-15 דקות עד לקבלת צבע זהוב ויפה. 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.4. מעבדים את כל חומרי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. את שמן הזית מוסיפים בהדרגה. 5 טועמים ומתקנים תיבול. מערבבים עם הפסטה ועם הזוקיני ומגישים. לאתר של עופרי - ערן הגנן |