מרק חרירה אלג'יראינכון, אם אין לכם במקפיא חומוס ועדשים שכבר השריתם תוכלו להתענג של המרק הזה רק מחר - אבל מרגע שאתם אוחזים בקטניות המושרות והמבושלות, זה כבר כמה דקות של עבודה. יום סוער בלי חרירה? לא אצלנו![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים במעט שמן קנולה בסיר רחב על אש בינונית את הבצל, השום, עשבי התיבול, החומוס והעדשים למשך דקה-שתיים. 2 מוסיפים את קוביות העגבנייה ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה, בסיר מכוסה. 3 מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עוד כ-45 דקות, עד שהכל מתרכך. מתבלים בכמון ובמלח ופלפל לפי הטעם. 4 רגע לפני ההגשה סוחטים את הלימון ומוסיפים לסיר, או ישירות לצלחת.
מקרא:
![]() ![]() |