המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים מים בסיר, שוטפים את הגריסים ומבשלים 30 דקות, עד שהם רכים. מסננים ומניחים בצד. 2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הפטריות והתימין עד לריכוך, כ-4 דקות. מוסיפים את השום ואחרי דקה את היין ומצמצמים על אש בינונית-נמוכה כ-5 דקות. 3 אחרי שלב הצמצום מוסיפים את גריסי הפנינה, הלימון הכבוש, מיץ הלימון, 2 כפות פטרוזיליה, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול. 4 מגישים עם שמנת חמוצה ומעט פטרוזיליה קצוצה. >> בשבוע שעבר הכנו כאן סלט חורפי של עדשים שחורות עם חצילים ויוגורט |