1 מאדים את קוביות הבטטה בסלסילת אידוי או שושנת אידוי (אם אין, אפשר לאפות את הבטטות בתנור או אפילו לבשל במיקרו).
2 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
3 מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות תוך ערבוב. נזהרים לא לשרוף את השום. מורידים מהאש.
4 טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את הבטטה, נוזל הקוקוס והמלח.
פסטה פנה - סוגת | צילום:
יחסי ציבור, יחסי ציבור
5 מחממים שוב את המחבת, מוסיפים את הרוטב ומחממים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומערבבים.
6 מורידים מהאש, מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומגישים.