המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מאדים את קוביות הבטטה בסלסילת אידוי או שושנת אידוי (אם אין, אפשר לאפות את הבטטות בתנור או אפילו לבשל במיקרו). 2 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. 3 מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות תוך ערבוב. נזהרים לא לשרוף את השום. מורידים מהאש. 4 טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את הבטטה, נוזל הקוקוס והמלח. ![]() 5 מחממים שוב את המחבת, מוסיפים את הרוטב ומחממים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומערבבים. 6 מורידים מהאש, מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() |