המצרכים (15 מנות):לעוגיות שוקולד צ'יפס:
למלית גבינה:
אופן ההכנה:1 העוגיות: טורפים היטב את החמאה הרכה עם הסוכר החום והסוכר הלבן לקבלת קרם רך (שימו לב, חשוב להשתמש בשני סוגי הסוכר ולא להסתפק בסוג אחד. המרקם של העוגיות תלוי בזה). מוסיפים ביצה, תמצית וניל ומלח ומערבבים לקרם חלק. 2 מוסיפים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומעבדים כמעט עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהם מתפזרים בצורה שווה בבצק. מעבירים לקירור לשעה. 3 מלית עוגת גבינה: מערבבים יחד את חומרי המלית בעדינות. מעבירים לקירור לשעה. >>> לבלוג של ענבל - פיית העוגיות 4 המילוי: מניחים כדור בצק של 3.5 ס"מ על ריבוע של נייר אפייה ומשטחים בעזרת כף יד מקומחת קלות לקוטר של 6-7 ס"מ. מניחים במרכז כפית של מלית גבינה. 5 משטחים בין כפות ידיים מקומחות קלות כדור בצק נוסף בגודל דומה, מניחים על המלית ומהדקים סביב כדי לאטום את מלית הגבינה בין שתי העוגיות. מגלגלים את העוגיות הממולאות בעדינות לכדור בין כפות הידיים. חוזרים על הפעולות האלה עם כל כמות הבצק. מסדרים את העוגיות באופן מרווח על שתי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה, ומעבירים לקירור לשעה. עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי עוגת גבינה | צילום: ענבל לביא, mako אוכל6 מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו ואופים את העוגיות 12-14 דקות להזהבה. 7 מצננים היטב ומעבירים לקירור עד שהמלית מתייצבת לפני שזוללים. שומרים את העוגיות בקופסה אטומה במקרר. |