המצרכים :לתבנית של 27x17 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים במיקרוגל את החמאה לנוזל חלק. מוסיפים סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים לתערובת חלקה. מוסיפים קקאו וטורפים היטב להטמעה. לסיום מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לבלילה אחידה. 2 יוצקים לתבנית של 27x17 ס"מ מרופדת בנייר אפייה, ואופים 15-18 דקות, עד שהבראוניז אפויים למראה אך עדיין רוטטים למדי במרכז. 3 מוציאים את התבנית מהתנור, מניחים לבראוניז להצטנן דקות אחדות, ובעודם חמים מצמידים מעל טבלאות שוקולד שלמות. מצננים היטב, חותכים לקוביות וזוללים. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות
|