1 מכינים את הבצק: מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות בינונית עד שהם נאספים לכדור ומתקבל בצק רך. עוטפים בניילון נצמד ושומרים חצי שעה במקרר.
2 מכינים את מלית התמרים: מערבבים יחד את כל החומרים (אפשר לחמם מעט להקלה על הערבוב. במקרה כזה, מצננים לפני שמתחילים במילוי).
3 מכינים את מלית האגוזים והפיסטוקים: מערבבים יחד את כל חומרי המלית.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה.
>> כל המתכונים לסוכות
5 ממלאים ואופים: מחלקים את הבצק לכדורים קטנטנים בגודל עגבניית שרי קטנה. משטחים כל כדור לעלה עגול ודק, מניחים כפית של מלית לבחירתכם וסוגרים לכדור או לצורה אובאלית (אם מכינים את שתי המליות, כדאי להכין בצורות שונות כדי להבחין בין שני הסוגים). מניחים כשהתפר כלפי מטה ובעזרת צובטן מיוחד יוצרים דוגמה אופיינית למעמול.
6 אופים כ-10-12 דקות להזהבה עדינה. מצננים היטב. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.