המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים בקערה ביצים, שמנת חמוצה ומתוקה, סוכר, מלח, תמצית וניל וליקר תפוזים או ברנדי כדקה-שתיים, עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מנפים פנימה את הקמח התופח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. 3 מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומקפלים להטמעה בלבד. עוד המון מתכונים שווים מחכים לכם באתר של ענבל - פיית העוגיות 4 יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת קלות. אופים את העוגה כ-40 דקות, עד שהיא משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש ובלי פירורים. מצננים וזוללים. |