המצרכים :לקלתית שקדים וקוקוס:
לקרם שוקולד קוקוס:
לכדורי קוקוס:
אופן ההכנה:1 לקלתית השקדים והקוקוס: מחממים תנור ל-180 מעלות. טוחנים במעבד מזון את כל חומרי הקלתית לפירורים לחים שכמעט מתאחדים לבצק. מהדקים לתחתית ודפנות תבנית טארט 24 ס"מ ואופים 15 דקות להזהבה. מצננים. 2 לקרם השוקולד-קוקוס: ממיסים במיקרוגל את חומרי הקרם ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט, יוצקים לקלתית ומקררים לשעה להתייצבות. 3 לכדורי הקוקוס: מערבבים בקערה קרם קוקוס, אבקת סוכר מנופה ומלח. מוסיפים קוקוס טחון ומערבבים היטב. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים על ידי מעיכה באגרוף כף היד ומקפיאים לחצי שעה. 4 ממיסים את השוקולד במיקרוגל, מוסיפים שמן לדילול וטובלים מחצית מכדורי הקוקוס, שומרים בקירור. 5 בעת ההגשה עורמים את הכדורים במרכז ומפזרים סביב קוקוס טחון לעיטור. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות >> בפעם שעברה הכנו בראוניז עם קרם טעים טעים טעים >> והנה עוד מיליון רעיונות לקינוחים כשרים לפסח
|