עוגת גזר ומייפלתוספת המייפל לעוגה הזו נותנת לה טוויסט שהופך אותה מסתם עוד עוגת גזר, לעוגה שאי אפשר להפסיק ליישר. אם אתם מחפשים מתכון קליל לגזור ולשמור, זה לגמרי המתכון הזה. חממו קומקום לקפה
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :(לתבנית כיכר באורך 30 ס"מ)
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מערבבים היטב בקערה את הביצים, הסוכר, המייפל, היוגורט והשמן. 3 מוסיפים את הקמח, הסודהה לשתייה, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את הגזר ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מעבירים את הבלילה לתבנית, מיישרים בעזרת סכין את פני העוגה ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 6 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |