עוגת גזר, דבש ותבליניםאנחנו יודעים שהראש שלכם עסוק רק בעוגה שתגישו בערב החג, אבל חשבתם בכלל על מה תגישו לאורחים שיגיעו לבקר אתכם ביום שאחרי? העוגה הבאה היא יופי של פינוק להניח על השיש כדי להגיש בכל פעם שמישהו קופץ לביקור
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה (תבנית אינגליש קייק):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הסוכר חום, הדבש, תמצית הווניל והשמן. 3 מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים. 4 מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים. 5 מוסיפים את הגזר, אבקת הקינמון, אבקת הג'ינג'ר והמלח, ומערבבים. 6 מוסיפים את אבקת האפייה והקמח ומערבבים מעט. 7 מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים שוב. 8 משמנים את תבנית האפייה ומעבירים לתוכה את התערובת. 9 אופים כ-35-40 דקות עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 10 מוציאים את העוגה, מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה במיטבה ביום שלמחרת ונשמרת כארבעה ימים עטופה היטב בטמפרטורת החדר. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |