עוגת מייפלתפוחה ואוורירית, מתוקה וחמימה, אחת ויחידה. עושה רושם שהקור כאן כדי להישאר, ויש רק דרך אחת להילחם בו: עם המון מתוק, וכמובן משקה מהביל ליד. עוגת מייפל נשמעת כמו הפתרון המושלם![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה. 2 טורפים במהירות בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ואוורירית. 3 מוסיפים שמן, סירופ מייפל ותמצית וניל ומערבבים. 4 מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים שוב. 5 מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מעבירים לתבניות ואופים כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * תמיד מומלץ להשתמש בסירופ מייפל אמיתי על פני אלו התעשייתיים.
>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
מקרא:
![]() ![]() |