המצרכים :לעוגה:
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 לעוגה: מחממים תנור ל-175 מעלות. ממיסים את הקפה בכף מים רותחים ומצננים. 2 מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים שקדים או אגוזים טחונים, סוכר לבן, סוכר דמררה ומלח ומערבבים. 3 יוצרים גומה במרכז הקערה ומוסיפים פנימה שמן, חלב (או חלב סויה), ויסקי או רום, ביצים, תמצית וניל ואת הקפה המומס. טורפים לתערובת חלקה. >> עוד מתכונים נהדרים מחכים לכם בבלוג של ענבל - פיית העוגיות 4 יוצקים את הבלילה לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ משומנת ואופים 45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים 5-10 דקות בתבנית והופכים על צלחת הגשה. מצננים. 5 לזיגוג: שמים את אבקת הסוכר בקערה. ממיסים את הקפה בכפית של מים רותחים ומוסיפים אותו ואת החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת זיגוג סמיך. מטפטפים על העוגה בעזרת כף ומגישים. |