המצרכים :לתבנית בגודל 20X20 ס"מ:
למלית אגוזים וקרמל:
אופן ההכנה:1 בסיס: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה ותמצית וניל ומעבדים לתערובת פירורית. 3 מוסיפים מים בהדרגה ומעבדים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. 4 מעבירים את גושי הבצק לתוך התבנית ומשטחים בעזרת האצבעות לבסיס בגובה אחיד. 5 אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהבסיס מזהיב בצורה אחידה אך עדיין בהיר למדי. 6 מכינים את מלית האגוזים: קוצצים את האגוזים גס ושמים בקערה. 7 מוסיפים חמאה מומסת, סוכר, מייפל, מלח וחלב ומערבבים היטב. 8 יוצקים את תערובת האגוזים על הבסיס האפוי ומחזירים ל-10-15 דקות אפייה עד שתערובת האגוזים מבעבעת. 9 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, חותכים לריבועים ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פה עוגת שיש קלאסית |