המצרכים :לפירורים:
לעוגה:
אופן ההכנה:1 לפירורים: מחממים תנור ל-170 מעלות. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים עד לקבלת פירורי בצק ומעבירים למקרר. 2 לעוגה: מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים סוכר, שקדים טחונים ומלח ומערבבים. 3 קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות של סנטימטר. >> לבלוג של ענבל – פיית העוגיות 4 יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים, יוצקים פנימה שמן, חלב, ביצים, ברנדי ותמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים כך שיתפזרו בבלילה. עוגת תפוחים בציפוי פירורים | צילום: ענבל לביא, mako אוכל5 יוצקים את הבלילה לתבנית 24 ס"מ משומנת ומקומחת ומפזרים מעל את הפירורים בשכבה אחידה. אופים 50-65 דקות, עד שהפירורים מקבלים צבע זהוב יפה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים וזוללים. |