פאדג' בראוניז קפה וריבת חלבבואו נגיד את זה אחת ולתמיד: בראוני שאינו במרקם פאדג'י לא עדיף בעינינו בכלום על סתם עוגה בחושה. ומה עם בראוניז פאדג'יים, רטובים אך יציבים, דחוסים אך נימוחים, כמו אלה? או. זה כבר סיפור אחר
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה (תבנית מרובעת 20*20):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2 ממיסים בקערה חסינת חום במיקרוגל (או על בן מארי) את השוקולד והחמאה. מוציאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים סוכר לבן ומערבבים. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את הקפה, אבקת הקקאו, הקמח והמלח, ומערבבים שוב לקבלת תערובת אחידה. 5 מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים. מוסיפים מעל 3-4 כפות ממרח ריבת חלב. מערבבים בעזרת מזלג את ריבת החלב ליצירת מראה שיש (כדי להקל את פעולת הערבוב יש לחמם מעט במיקרו את ריבת החלב למצב נוזלי יותר). 6 מעבירים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם מעט פירורים לחים עליו והתערובת מעט רטובה (היזהרו לא לייבש את הבראוניז בתנור - אל תתפתו לאפיית יתר). מצננים לחלוטין, חותכים לקוביות ומגישים. * הבראוניז נשמרים בכלי אטום כארבעה ימים בטמפרטורת החדר. * אפשר לוותר על ריבת החלב ולהוסיף לתערובת עוד כ-50 גרם שוקולד מריר קצוץ. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה >> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד, קפה ופקאן
>> אנחנו יודעים, קר לכם, אבל הבראוניז האלה הם לא במקום מרק טוב, הם בנוסף |