עוגת בישקוטים ופודינג שוקו-ונילהייתם מאמינים שהמלכה הזו קלה להכנה כמו כל עוגת ביסקוויטים פשוטה? רק שימו לב, ממש כמו עוגת ביסקוויטים - אל תצפו לעוגה יציבה שנפרסת כמו חיילת. זה לא הכיוון כאן, וטוב שכך. אז יאללה, קחו כף ותתחילו להעמיס
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 08/03/18 07:26
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים :לבישקוטים:
לקרם וניל:
לקרם שוקו:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 לבישקוטים: ממיסים את הקפה בכפית של מים רותחים ומערבבים עם חלב ואבקת סוכר. 2 חותכים את הקצוות התחתונים של שני שליש מהבישקוטים לקבלת בסיס ישר, ומעמידים אותם בצמוד לדפנות של תבנית מתפרקת 24 ס"מ, לקבלת גדר בישקוטים יפה. >> לאתר של ענבל - פיית העוגיות 3 חוצים את הבישקוטים הנותרים. טובלים כל אחד מהם קצרות בתערובת החלב ומשכיבים בתבנית בשכבה אחידה כך שהבישקוטים יכסו את התחתית כולה (במידת הצורך ניתן לחתוך את הבישקוטים לחתיכות קטנות יותר, כדי לסתום את החורים הנותרים בתחתית). 4 לקרם הווניל: מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם היטב היטב, לקבלת קרם סמיך ויציב ככל הניתן. מעבירים לקערה נפרדת. ועכשיו, מבט מבפנים | צילום: ענבל לביא, mako אוכל5 לקרם השוקו: מעבירים לקערת המיקסר הריקה את כל חומרי קרם השוקו ומקציפים לקרם יציב. 6 יוצקים על תחתית הבישקוטים את קרם השוקו ומשטחים לשכבה ישרה. משטחים מעל את קרם הווניל ומחליקים. מעבירים לקירור ל-6 שעות לפחות, ורצוי למשך הלילה. 7 לעיטור: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה ומזלפים על העוגה סביב תלוליות קרם יפות. מפזרים במרכז שוקולד מגורר. |