1 מחממים תנור ל-170 מעלות. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם סוכר, קליפת לימון מגוררת ומלח במשך כ-2-3 דקות, עד לקבלת קרם רך ואוורירי.
2 מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים לאחר כל הוספה. מוסיפים קמח מעורבב עם אבקת אפייה לסירוגין עם שמנת חמוצה ומיץ לימון בכמה סבבים, ומערבלים רק עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה. מוסיפים את עלי הנענע הקצוצים ומערבבים קלות, רק עד שהם מתפזרים בתערובת.
3 יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת קלות ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה מקבלת גוון זהוב-שחום וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים.
לימון באמת מוסיף המון | צילום:
ענבל לביא, mako אוכל
לבלוג של ענבל - פיית העוגיות
4 לזיגוג ועיטור: מנפים את אבקת הסוכר לקערה בינונית-קטנה. יוצקים פנימה את מיץ הלימון בהדרגה תוך ערבוב, עד לקבלת זיגוג לבן וסמיך יחסית.
5 משטחים את הזיגוג על העוגה, מעטרים בזסטים של לימון ובעלי נענע.