המצרכים :
לציפוי סוכר וקינמון:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. מקרימים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר למשך כמה דקות עד לקבלת קרם בהיר ורך. 2 מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך ערבול. 3 מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים למערבל לסירוגין עם הרוויון תוך ערבול במהירות נמוכה. ממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה. >> לבלוג של ענבל – פיית העוגיות 4 מוסיפים את השוקולד ומערבלים קלות רק עד שהוא מתפזר בבלילה. משטחים את הבלילה בתבנית מלבנית משומנת 20x30 ס"מ. 5 לציפוי סוכר וקינמון: מערבבים את הסוכר והקינמון ומפזרים על העוגה בשכבה דקה. אופים את העוגה 35-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים וזוללים. |