קראמבל קוקיזקרה מה שקרה והטרנד החם של הקראמבל קוקיז הגיע למטבח שלנו, ומאז הוא לא מוכן להתפנות. במה מדובר? בסך הכל עוגיות פריכות ונהדרות עם עוד שכבת קראמבל חמאתית וקרם גבינה מלמעלה. בקטנה
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגיות (13-15 יחידות):
לשכבת סוכר חום:
לקרם גבינה:
אופן ההכנה:1 מכינים את בצק העוגיות: מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום. מוסיפים את הביצה ומערבבים. 2 מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה, וניל ומלח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל- 13 עד 15 כדורים. 3 מכינים את שכבת הסוכר החום: מערבבים בקערה חמאה, סוכר, סוכר חום, קמח וקינמון, עד לקבלת מרקם של בצק. מחלקים אותו למספר הכדורים שיצרנו. 4 מועכים כל חתיכה מבצק הסוכר והקינמון (לא בצק העוגיות) מעט בין כפות הידיים ומניחים על כדורי בצק העוגיות. מהדקים מעט, מגלגלים בידיים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקפיא ל-15 עד 20 דקות. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות (סטטי). 6 מוציאים את העוגיות מהקפאה, אופים 15 דקות ומניחים לצינון. 7 מכינים את ציפוי הגבינה: מקציפים בקערה את כל המרכיבים (חמאה, גבינת שמנת, אבקת סוכר ווניל) לקבלת קציפה יציבה. קראמבל קוקיז. מהטרנדים המוצדקים | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל השם עוגיות קראמבל עושה איתן עוול | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל לבלוג של עדי - עדיקוש 8 לאחר שהעוגיות התקררו מזלפים מעל כל עוגייה ספירלה מהקרם בעזרת צנתר עגול. 9 מקררים להתייצבות, מקשטים בקינמון ומגישים. לא נתעקש איתכם על הקינמון | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |