המצרכים :לעוגיות (13-15 יחידות):
לשכבת סוכר חום:
לקרם גבינה:
אופן ההכנה:1 מכינים את בצק העוגיות: מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום. מוסיפים את הביצה ומערבבים. 2 מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה, וניל ומלח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל- 13 עד 15 כדורים. 3 מכינים את שכבת הסוכר החום: מערבבים בקערה חמאה, סוכר, סוכר חום, קמח וקינמון, עד לקבלת מרקם של בצק. מחלקים אותו למספר הכדורים שיצרנו. 4 מועכים כל חתיכה מבצק הסוכר והקינמון (לא בצק העוגיות) מעט בין כפות הידיים ומניחים על כדורי בצק העוגיות. מהדקים מעט, מגלגלים בידיים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקפיא ל-15 עד 20 דקות. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות (סטטי). 6 מוציאים את העוגיות מהקפאה, אופים 15 דקות ומניחים לצינון. 7 מכינים את ציפוי הגבינה: מקציפים בקערה את כל המרכיבים (חמאה, גבינת שמנת, אבקת סוכר ווניל) לקבלת קציפה יציבה. קראמבל קוקיז. מהטרנדים המוצדקים | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל השם עוגיות קראמבל עושה איתן עוול | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל לבלוג של עדי - עדיקוש 8 לאחר שהעוגיות התקררו מזלפים מעל כל עוגייה ספירלה מהקרם בעזרת צנתר עגול. 9 מקררים להתייצבות, מקשטים בקינמון ומגישים. לא נתעקש איתכם על הקינמון | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |